Het verloop van de N6 chemo kuur…

En zo zit je dan al weer de 6e dag in het ziekenhuis, en lopen de zakken chemo volop, de een na de ander word er aangehangen, als je ziet hoe dat word aangehangen heb je helemaal je vraagtekens, met handschoenen aan de handen van de verpleging komt de chemo er aan te hangen..tegelijkertijd frustrerend want dit beland dus direct in mijn meisje.. Maar zonder dit zou er al helemaal geen toekomst zijn weggelegd voor haar.. Dus ook zo hard nodig die chemo…….

Er komen na deze kuur nog verschillende testen aan,  zoals een MRI SCAN en een MIBG SCAN,  en een gehoortest..
De scannen zijn om te zien of Elifsu daadwerkelijk tumor vrij is..
Met de MIBG scan word er een radioactief stofje in haar port à cath gespoten die zich aan eventuele tumoren zal gaan hechten, waardoor ze oplichten tijdens de scan..maar goed hier gaan we HELEMAAL. niet van uit..
De gehoortest zal ook weer plaats vinden omdat bepaalde chemo’s het gehoor aantasten..

Uit het pathologisch onderzoek is gebleken, dat er nog wel kwade cellen aanwezig waren in de tumor, vandaar blijft de behandeling hetzelfde

Volgende stap de hoge dosis chemo met stamcelreinfuusie, hier word alles plat gelegd in het lichaam, en zullen de eerder geoogste stamcellen terug gediend worden bij Elifsu dit ivm de zware dosis chemo, die maakt al het beenmerg kapot, dus is dit eerder dmv oogsten bij de bloedbank ingevroren..Elifsu krijgt haar eigen beenmerg terug!!!

Dit is een hele zware kuur en met niks te vergelijken..hier word ongeveer 5 weken opname voor verwacht..

Ga er maar aan staan!!!

 

Isabella..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *