Opname voor een nieuwe chemo kuur..

En zo zijn we er weer, na precies 1 week ontslag van de operatie, voldoet Elifsu weer aan de waardes voor een nieuwe kuur, als het thuis zijn  weer gewent is, kan je opnieuw inpakken om weer naar het ziekenhuis te vertrekken..dat lood in de schoenen word ook steeds zwaarder om weer te komen, gewoon GEEN ZIN, maar we weten ook maar al te goed dat het moet..doorgaan en deze kl*te kanker de kop indrukken..

Elifsu heeft in de begin periode een onderhuids infuus geplaatst gekregen (port à cath) dit is een klein kastje met een snoertje eraan die er voor zorgt dat alle medicijnen  w.o chemo, vocht direct in de bloedbanen word gespoten,  ook weer zo’n kundige uitvinding dit scheelt infusen aan prikken in de handjes, het blijft vervelend voor Elifsu om haar aan te prikken in de port O cath maar ja het moet..

Ook weer een nieuwe sonde geplaatst want die zat er al langer dan 6weken, dan moet de sonde vervangen worden..Allemaal drama dus..

Gelukkig vandaag een fijn team van verpleegsters, de sonde en de port O cath lukken in een keer..petje af weer hoor Mireille, en altijd fijn om Anika weer te zien, en Lief lachse Inge de clown van de afdeling, en daar bedoel ik geen clinic clown mee , maar de verpleeg clown, ze probeert op haar eigen manier de hartjes van de kinderen te winnen, want neem maar van mij aan, leuk zullen ze het nooit vinden om hier te komen, maar er zijn artsen en verpleegsters die zo hun manier hebben om een band te krijgen met je kindje..uiteindelijk

En voor nu wachten tot de vele  zakken chemo’s weer aan komen te hangen..En ik zag vandaag weer beginnende wimpertjes komen..die zullen vast weer snel verdwijnen.. Een late start van de chemo betekent een later ontslag het is inmiddels bijna 17uur.. Deze kuur duurt 8 dagen dan is dat op dag 6 echt wel aftellen..

Isabella..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *