Hoe kan je Elifsu helpen…?

Nabehandeling Amerika imuuntherapie…

philedephia childrens hospitalElifsu heeft de protocol behandeling die in Europa gevolgd word voor de high risk stadium 4.. Alleen met deze high risk behandeling kom je in aanmerking voor Amerika om daar de antilichamen therapie te volgen Elifsu heeft de high risk door het NMYC gen dat de tumor bij zich draagt Deze Amerikaanse therapie werkt met een ‘antilichaam’ dat neuroblastoomcellen herkent. De stof plakt aan de kankercellen als een soort herkenningsvlag. Daardoor herkent het afweersysteem de tumorcel en ruimt deze op.

Eerder waren al studies gedaan met dezelfde antistoffen. Die studies lieten nooit overtuigend betere genezing zien. In deze meest recente Amerikaanse studie hebben de onderzoekers de afweerstof echter gecombineerd. Dat deden ze met twee stoffen die het afweersysteem een extra stimulans geven na herkenning van de ‘gevlagde’ tumorcellen. Een goede gedachte: in de groep patiënten die deze combinatie van middelen kregen genas 20% meer dan in de groep die geen van deze middelen kregen.

moeder en dochterDe resultaten zijn in 2011 naar buiten gebracht. De therapie is zo succesvol dat internationale specialisten op het gebied van neuroblastoom vorig najaar besloten dat deze voortaan voor alle patiënten met uitgezaaid neuroblastoom Of met het NMYC gen onderdeel moet uitmaken van de standaard behandeling. De zorgverzekeraars in Nederland werken over het algemeen mee aan de medische kosten voor de therapie! De aanvraag voor de behandeling voor Elifsu ligt op dit moment bij de verzekeraar, alleen zal de verzekeraar voor ons niks vergoeden, dat wil zeggen de rest van de familie blijft maar hier en Elifsu zal het alleen moeten rooien, uw snapt dat dit onmogelijk is.

Voor het totale levensonderhoud in Amerika zullen wij als gezin van 5 een streven hebben, om daar minstens 6mnd te verblijven, ook tijdens deze zware behandeling kunnen nare bijwerkingen optreden waardoor het soms 7 maanden kan worden om daar te moeten verblijven.. Dit is waar wij de goedwilligheid van de mens nodig hebben om dit alles te kunnen verwerkelijken hebben wij geld nodig, veel geld.. Wij hopen dat uw ons kan steunen door een bijdrage te doneren of acties te verzinnen , zodat wij samen met Elifsu naar Amerika kunnen afreizen, wat wij nodig hebben om daar te kunnen verblijven, is € 100.000 Dit bedrag komt geheel ten goede van ons goede doel om Elifsu te redden.. Mochten wij meer dan €100.000 ophalen zullen wij een lotgenootje helpen, of het resterende bedrag aanVilla Joep doneren of aan Kika..uw geld komt dus altyd goed terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *